wolffm

Gästbok

Välkommen , skriv gärna några rader - vi svarar alltid.

Skriv ett inlägg

Ämne: 88.8MHz

Ni om någon måste väl veta varför radiosändningarna inte fungerar.
Kom med ett ordentligt svar.

Skrivet av: Tommy Eriksson 😊
Svar:
Hej Tommy. Nej , vi inom Jamboree Radio vet inte varför Wolf FM 88,8 har så mycket strul med sina utsändningar. Skicka ett mail till radio@wolffm.se så ser jag till att deras nuvarande ordförande Anders Kneckt får det - så återkopplar han till dig. Inom kort så kommer Jamboree Radio att starta sina utsändningar , vi kommer enbart att sända via appar. Vi kommer förutom att leverera Sveriges bästa utbud av rock´n´roll & rockabilly in i era nytvättade öron - även att arrangera ett flertal musik och kalas event. Det största i sommar är givetvis STRAY CATS ! Veckan efter Stray Cats så anordnar vi , för nionde året i rad - Wolf Summer Jamboree !

Ämne: 88,8

Hej! Är det slut på sändningarna på 88,8 ? Mvh Janne J.

Skrivet av: Janne Johansson 😊
Svar:
Hej Janne. Helt uppriktigt så vet jag inte. Du kan skicka ett mail till radio@wolffm.se så ser jag till att den befintliga styrelsen i Wolf FM får det. En av flera anledningar till att vi håller på att starta upp jamboree Radio är just att vi ( t.ex jag , Tomas Öberg , Åke Lindqvist , Jonny Sörlie m.fl ) anser att Wolf FM är inne på fel spår. Tittar man t.ex tillbaka på 2018 så var det första gången på över tio år dom inte sände från Falu Cruisingen , först gången på femton år dom inte gjorde någon Uppesittarkväll , inte många nya program , inga nya jinglar , appar som fungerar ganska dåligt , inga event m.m. Jag , Tomas Öberg och Åke Lindqvist var dem som startade Wolf Summer Jamboree i GrycksboParken , därför var det helt naturligt att Jamboree radio nu tar över Wolf Fm´s del i detta. I sommar anordnar vi Wolf Summer Jamboree för nionde året i rad! Vidare så gör vi det gigantiska eventet med att ta hit STRAY CATS ! , bl.a dessa event samt en radio i världsklass håller vi på att bygga upp. Vi ser framåt och ska bli den ledande rock´n´roll stationen. Våra sändningar startar upp inom bara några veckor.

Ämne: Fråga

När kan man lyssna på den nya stationen? Ser fram emot detta!

Skrivet av: Erik Westling 😊
Svar:
Hej Erik. Vi kommer igång med våra sändningar under februari månad - all vår tid sedan i höstas har gått åt till att ro Stray Cats dealen i land. Tack för ditt tålamod !

Ämne: STRAY CATS Biljketter

Biljetterna till Stray Cats på Lugnet / Falun släpps fredag 25 januari kl 09:00 på Ticketmaster - www.ticketmaster.se -

Skrivet av: Stray Cats biljetter 😍

Ämne: TEST

Testar den nya gästboken, 1 2 3 4 5 6 7 Hej hej

Skrivet av: Niklas Hilbrands 😊

Ämne: Test 3 Det man skriver kommer inte med... censur?Skrivet av: Joacim 😊
 
Wolffm.se